söndag 25 maj 2014

Nu är den första trädgårdsvisningen


för allmänheten över för den här gången. Vi har haft ett underbart väder och trädgården har visat sig från sin bästa sida. Det är så kul att träffa besökare som blir så inspirerade att dom genast vill åka hem och börja med något eget projekt i sin trädgård. Det är roligt att vi kan bidra med lite tips och råd från vår erfarenhet och det vi tycker har fungerat för oss. Många kommer tillbaka år efter år och det är också roligt, då verkar det som dom gillar det dom har sett.Tack till alla som besökt oss den här gången.


Dagen till ära så har dom här två blommorna slagit ut för första gången. Irisen köpte jag förra året och den blommar första gången i år, det är en rätt låg iris och fin tycker jag. Ännu finare är Tulipa sprengeri som är uppdragen från frö och det här är dom första blommorna. Lökarna har vi fått från Blekinge och jag hoppas att jag får nya frön från dom. Jag har också egna frösådder av den som inte är tillräckligt stora ännu, det tar ett tag innan lökarna blivit så stora att dom blommar.Vi hörs/Carita
(Våra datorer går med snigelfart fortfarande, irriterande och jag får inte in bilderna, suck)

2 kommentarer:

 1. Så roligt att få besökare i trädgården och timing att irisen slog ut. Jag är övertygad om att de fick "valuta för pengarna"
  Nu får ni pusta ut.

  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 2. Så vackra! Vilken tur att de slog ut så precis!/Susanne

  SvaraRadera