söndag 12 maj 2013

Växtmarknad

I dag har vi haft vår första växtmarknad för i år för Trädgårdsamatörerna Sörmland i Södertälje.
Den hölls på Torekällberget som förra året, Det blev en lyckad tillställning i år också, nästan bättre än förra året, så nu kanske den blir årligt förekommande.  I år deltog vår förening, Telgebygdens trädgårdssällskap, Biodlarna och Järna Hembygdsförening. Det var trevligt med så många olika föreningar den här gången och det lockar också många besökare.
 Vi var tio försäljare från  oss så det fanns gott om växter att välja på. Dom som var riktigt på hugget för att få det dom ville ur växtsortimentet gick och spanade ett tag innan vi började försäljningen Vi hade underbart väder och berget är en  jättebra plats att ha marknad på. Vi får ju  använda deras fina marknadsbord så vi behöver inte släpa med våra egna. Det finns ju också café där man kan fika och i dag var en perfekt dag för sånt. Vill man se på museerna så kan man göra det så det finns mycket att välja på.
Vi har varit där från kl 9 till 15 idag så nu börjar det kännas i både ögon och kropp.


Ha det bra/Carita

4 kommentarer:

 1. Så spännande med växtmarknad, gjorde ni några fynd själva då??
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Så synd att jag arbetat natt och sovit bort hela dagen, hade gärna kommit upp och kikat på vad ni hade med er! Hoppas jag är ledig nästa gång. Vad roligt att vädret var så bra, det är ju verkligen trevligt däruppe när vädret är fint./ Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Å plante marked er så artig å være på, det var mange fine kjøp en kunne få gjort der tenker jeg.
  Og solen var med dere også ser jeg.
  Ha en fin ny hage uke.

  SvaraRadera
 4. Växtmarknad är ju bland det roligaste som finns! Skulle önska att jag kunde åkt på er marknad, men det passade tyvärr inte den här gången.

  SvaraRadera