torsdag 9 oktober 2014

Nytt projekt igen.

Nu är det väldigt bråttom att göra nya projekt klara. Den här gången är det ett annat skräpställe som fått ett ansiktslyft.En stor syrenbuske vi norra gaveln av huset har fått gå till dom sälla markerna och en del av det nyinköpta har fått plats i stället. Stubben är uppgrävd . Ny jord från vår kompost blandat med sand har fyllts på . Jorden är sedan täckt med tunn vit täckväv och på det har vi lagt grus. Väven har vi för att inte gruset skall blandas så mycket med jorden och så håller den ogräset borta ett tag i alla fall. Det blev i alla fall lite prydligare jämfört med hur det var. Få se om vi hinner med flera projekt, ibland dyker dom upp väldigt fort. Vi hörs.CaritaHär har vi planterat våra nyinköpta barrväxter, en uppstammad Euonymus fortunei och en Dianthus sp

5 kommentarer:

 1. Men så snyggt det där blev.Önskar jag hade lite ork att göra fint ute men har börjat gå in i lite höstdepp.Så det får bli som det blir.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Så skönt att få saker gjorda!Klart roligare att titta på det nya än en syren, även om de också kan vara vackra :)

  SvaraRadera
 3. Va fint det blev! Här pågår också en del projekt fortfarande - alla hinns inte riktigt med i år, men det är skönt för allt som är gjort:-)
  Kram Nora

  SvaraRadera
 4. Wow - vilken skillnad! Jättesnyggt!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Det var ju ett jättebra ställe för miniatyrbarr. Man kommer nära och kan verkligen njuta av dem. Annars tycker jag lätt att de små barrträden försvinner i en större rabatt.
  Ha det så gott i helgen
  Anette

  SvaraRadera