söndag 7 juli 2013

Vi har haft en otroligt vacker o varm helg

när vi haft öppen trädgård . Vi vill tacka alla som besökt oss och hoppas att ni fått ut något positivt av det. Vi har i alla fall haft en väldigt trevlig stund med mycket trädgårdsprat. Många har kommit tillbaka för att se vår trädgård olika årstider, vår, sommar och kanske några besöker oss även när hösten börjar närma sig i augusti. Jättekul att träffa dig Nora, trevligt att träffa personer från bloggar i verkligheten .
För närvarande är det bevattning som börjar gälla i trädgården, det är väldigt torrt. Tyvärr blommar mycket över fort också när det är så varmt.Men jag skall inte klaga så mycket på den fina sommaren, det är bara att ta vara på den så mycket det går.
Lägger in lite bilder på vår 'kameleontkulle' , den byter faktiskt färg efterhand som tiden går och olika blommor slår ut. Jag börjar gilla den väldigt mycket nu när den växt till sig . Dom olika växterna börjar snart växa ihop så jag får väl börja ta bort en del, fast jag vill ju att dom skall täcka hela kullen.
Det här var i slutet av maj, sippor, iris o gentiana

Här börjar olika mossflox så ut.

Mossflox i full blomning, mest olika rosa färger

Sen tillkommer vitt,  Erinus alpinus.

Så småningom tillkommer gult o blått en toffel Calceolaria polyrrhiza o Campanula aucheri

Just nu blommar en Dianthus Bombardier i rött.
Ha en skön fortsättning på den varma kvällen och sommaren/Carita

3 kommentarer:

 1. Det är vi som skall tacka! Oj, va mycket inspiration vi fick både av era rabatter, träd och även tekniska lösningar som pergolan! Vi kommer igen, det är ett som är säkert! Jättekul att träffas i verkligheten också och inte bara på nätet:-)

  Här är det också torrt nu, till och med Lammöronen sloknar - då är det illa. Jag skulle faktiskt önska mig ett par nätter med regn, men på dagarna får det gärna vara soligt och fint.

  Ha det gott och hälsa Bertel!

  Kram Nora & Peter

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att ni fick så bra väder under visningen av er vackra trädgård! Vi besökte Lindsbro här i helgen och Birgitta och Håkan hälsade så mycket till er! Ha det så gott i sommarvärmen!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Känns som jag måste komma förbi på en liten titt snart. Ni har det väldigt fint. Skönt idag att det kommer lite regn, men det räcker nog inte så långt... Kram!/Lena

  SvaraRadera