lördag 9 juni 2012

Trädgårdsamatörernas dag

gick av stapeln den 6 juni och det kan man ju ha lite funderingar kring. Vi var  sju trädgårdar  i Södertälje varav fem ligger i Enhörna ,som hade öppet den dagen . Vi hade ingen som helst aning om informationen hade gått ut till folk men besöksantalet blev över förväntan hos dom flesta , tror vi.  Det kom ca 40 - 50 stycken. Vi har inte pratat med alla som var med.
Det är väl meningen att det här skall bli något återkommande i alla trädgårdsamatörskretsar men som det var så verkar det ganska spretigt. Det har varit olika aktivitet  i kretsarna och en del har inte haft något alls. Jag tycker nog att det borde vara något mer enhetligt med samma inriktning som visar vad trädgårdsamatörerna står för. Visserligen har vi visat våra trädgårdar men jag tycker inte att syftet har gått fram riktigt. Vi får se hur det blir nästa år om det blir en fortsättning.
Alla besökare och trädgårdsägare var i alla fall nöjda har vi uppfattat.
I dag hade vi besök av Tyresö Trädgårdssällskap, ca 45 st tror vi. Det var väldigt trevligt och jag tror att dom uppskattade vår trädgård och var förvånade  över att det går att göra så mycket av en vanlig villatomt. Tyvärr regnade det lite men det gick bra ändå.Vi tackar alla för besöket och hoppas att ni besöker oss igen någon gång.
Fortsättning följer......CaritaEtt par bilder från trädgården

3 kommentarer:

 1. Sitter precis och väntar på samma besökare. Trodde de skulle komma 16.00 men då var de fortfarande kvar på besöksträdgården innan oss. Så det blir väl ett kvällsbesök men vädret verkar ganska OK.
  Vi ses EoS

  SvaraRadera
 2. Hej igen!
  Det går att ta bort den besvärliga krypteringen som ska göras när man vill lämna en kommentar. Vi har gjort det!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin trädgård ni har, jag tror att alla besökare blev imponerad av den.

  Ha en riktigt fin fortsättning på helgen
  Gunilla

  SvaraRadera