torsdag 24 mars 2016

Blommig fredag - en överblick

Kul att göra en överblick över trädgården så här innan säsongen börjar. Då kan man jämföra och se skillnaden, om det är någon, om ett år. Jag försökte göra en skiss för ett par år sedan över trädgården.  Det var rätt svårt att göra på frihand  och måtten är väl inte helt ok.
Jag har plockat fram lite bilder från olika vyer från trädgården så att man får en överblick . Det är kanske ändå svårt att se helheten men det går väl att bilda sig en liten uppfattning om djungeln  som det brukar bli när allt vuxit  till sig på våren och försommaren.
Rabatt med mossflox på framsidan mot gatan
mot gränsen till grannen
del av sittplatsen på baksidan


inne på gården


 rabatt längs planket mot allmänningen.


Önskar alla en GLAD PÅSK.

8 kommentarer:

 1. Så fint ni har med planken och pergolan och alla växter. De ser verkligen ut att trivas:) Kul att se kartan. Försökte mig på en förut. Får nog försöka igen.
  Trevlig påsk!

  SvaraRadera
 2. En mycket vacker lummig trädgård ni har skapat. Och en rejäl infrastuktur som jag är svag för, eftersom jag sällan kan göra det själv. Trevligt också att ni har en liten park utanför på gatan. Det är tacksamt när det som man inte kan påverka är vackert.
  Glad påsk!

  SvaraRadera
 3. Bra överblick över en trädgård som ser väldigt vacker ut. Tycker om alla de vackra rummen och sen kikar jag lite extra på ett rostigt torn... Jag behöver växtstöd i mängd.

  Tack detsamma! Carina

  SvaraRadera
 4. Ni har så vacker trädgård och den ser så välskött ut! Men det är väl så att är man två som gillar att "jobba" i den, så blir det fint!!
  visserligen "hjälper" Rolle mig med parken och lite annat, men gräva och plantera och rensa ogräs får jag göra själv. Därför nerläggning av alla perenner i den 50 m långa rabatten.
  KRAM och TREVLIG PÅSK
  Susie

  SvaraRadera
 5. Er trädgård är fantastisk! Såå härligt frodig!
  Önskar er en riktigt skön påskhelg!

  SvaraRadera
 6. Kul att se skissen och få en uppfattning, exakta mått strävar man förstås efter men har ju ingen betydelse egentligen om man inte ska bygga eller plantera efter ritningen.
  Härligt med djungeln och alla gångar!
  Glad Påsk!
  /Anette

  SvaraRadera
 7. Fint å se skissen og få et overblikk.
  Takk for en flott omvisning i hagen :-)
  Skulle gjerne se den "live".
  Ha en fortsatt fin påske.

  SvaraRadera
 8. Otroligt fin trädgård ni har skapat med ordentlig rumsindelning och struktur. Och väldigt välskött. Vilken fin pergola ni har!! Vill ha... kanske det händer i år!! Tack för titten och fortsatt Glad påsk önskar jag er.

  SvaraRadera