fredag 21 februari 2014

Blommig Fredag, solen

Jag tänkte försöka hänga på det här med teman, det verkar kul  och veckans tema verkar vara Solen enligt ' Bland rosor och bladlöss' .
Solen för mig betyder ljus och värme men också en viss farlighet numera om man inte är försiktig.
Solen är vår stora gula stjärna och ämnet är egentligen för stort för mig för att gå in på närmare men jag (och ingen annan) skulle förmodligen inte finnas till om inte solen skulle finnas.Jag får hålla mig till ämnet solen med dom små  jordnära företeelser och ting som jag förknippar med solen. Skön vår på er alla/Carita
Sommarsol

Vintersol

Vårsol

Blommande kaktus är sommarsol för mig

Sommarsol
Många gillar inte gula blommor men jag tycker dom lyser upp som solar överallt där dom finns.Det här är en trädpion som jag inte vet namnet på tyvärr.

Höstsol

5 kommentarer:

 1. Tycker också om gula blommor.Dom och vita lyser upp i rabatterna.
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 2. Här är en till som gillar gula blommor och sol. Så fin din vinterbild är, vintern känns lite lättare att uthärda om det är soligt. Ha en skön helg/ Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder på fina små solar som lyser så fint i rabatterna, jag har inte heller förstått varför inte alla gillar gula blommor det ju vara självklart:)
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 4. Gula blommor är ett måste i trädgården - jag gillar dem skarpt!
  Här njöt vi av solen när vi var ute i trädgården och jobbade idag, underbart!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det är konstigt det där med att många inte gillar gulblommande växter. Fast det finns gulingar som är omåttligt eftertraktade. Tänk bara på Paeonia mlokosewitschii!

  SvaraRadera