fredag 10 januari 2014

Vi hann lite mer på

den nya gången innan den första snön kom idag. Det är blött och blåser och är riktigt otrevligt att vara ute nu. Det är skönt att vi hann så långt för till våren brukar det bli ont om tid i alla fall. Nu hinner vi förhoppningsvis färdigt innan trädgårdsbesöken börjar i maj. Vi skall fylla på med mera grus och sen komma på hur vi skall göra kanterna.  Fortsättning följer/Carita
9 kommentarer:

 1. Så snyggt det där blir.
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 2. Häftigt eller hur att kunna göra gångar i januari! Fint blev det och kanterna ja, tycker alltid att de är det svåraste av allt och kanter blir det, hur man än gör. Ni klurar säkert ut något fint.

  Må så gott!

  SvaraRadera
 3. Vilket snyggt mönster!
  Vi ses på tisdag förutsatt att jag lyckas lösa barnvaktsfrågan en timme på eftermiddagen. Men farmor brukar inte vara svårbedd så det löser sig nog:-)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det där blev riktigt snyggt! Toppenfint mönster, passar så fint till pergolan. Ha en skön helg/ Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Ruskigt snyggt! Jag visade herr O som inspiration. Vi funderar på att lyfta bort flisen på våra gångar och ersätta med grus eftersom vår flis snart har komposterat sig och vi inte har tillräckligt med grenar att flisa nytt.Hur gör ni för att det grus ni fyller på inte ska "försvinna" ut i planteringarna på sidan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har inte riktigt bestämt kant men troligtvis blir det att vi lägger stenar på högkant mellan gruset och jorden . Vi gräver ner dom lite så att det blir stadigt. Då blir det av den mindre stenen vi har i gången, kanske blandat med någon natursten, vi får se vad som passar. Man kan ju ha stålkant också som är böjbar men dom är för dyra om man har en lång sträcka tycker jag. Nu får väl allt vänta till våren för idag har vi fått första snön. Lycka till med planering/Carita

   Radera
 6. Wow det blir jo kjempe lekkert, dere er så flinke.

  God lørdag fra Marit.

  SvaraRadera
 7. Wow ... så himla snyggt det blir! Det ska bli roligt att få se slutresultatet när jag kommer på trädgårdsbesök till er :)

  /Anita

  SvaraRadera
 8. Vilken fin plattläggning till eran gång! Skönt att hinna med lite arbete i trädgården innan avbrottet inför vintern. Själv började jag med en rosen rabatt. Skönt när våren kommer och den redan är i gång:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera