lördag 9 februari 2013

Man tager vad man haver................

när man försöker hitta på egna former att gjuta i betong.. Jag har använt mig av en grushög och ett par diskhandskar och kunde inte riktigt föreställa mig hur det skulle bli när det blev färdigt.. Jag ville att det skulle bli någon form av skål av händer och jag tycker att det blev ett riktigt kul fågelbad eller bara att ha en blomma flytande i. Det blir fint till sommaren med en ros eller pion t ex. 
Det var stor skillnad på betongblandningen  den här gången jämfört med min förra gjutning. Det verkar som det fattades något i den förra säcken jag använde, den betongen blev lite porös känns det som. Jag använde samma typ av betong. Den här har också en annan färg , lite grön nyans i vått tillstånd. 
Fortsättning följer........../ Carita
4 kommentarer:

 1. Va kreativ du är! Inspirerande läsning!
  Och vem vet, jag kanske får se dina alster i verkligheten snart? Såg till min glädje att ett besök i er trädgård är med på vårprogrammet i min trädgårdsförening! Hoppas verkligen att jag kan följa med den dagen för er trädgård vill jag gärna se!
  Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Det skulle vara kul att träffas , hoppas du kan då. Just nu känns det inte som vår med all snö men det blir säkert en vår i år också. Ha en skön helg/Carita

  SvaraRadera
 3. Himla läckert Carita!
  Kram
  pia

  SvaraRadera