onsdag 17 juli 2019

STA Riksmöte 2019

Vi har än en gång besökt ett av STA:s riksmöten som den här gången gick av stapeln i Örnsköldsvik. Det är faktiskt alltid lika roligt och intressant att åka till mötena som varje år är på olika ställen i landet. Den här gången var det Ångermanland som höll i trådarna.
Jag har besökt Övik en gång för många år sedan och det är det nordligaste stället i Sverige jag varit på.. Jag ser ju att vi borde åka norrut vid flera tillfällen, vilket underbart  landskap med  blånande höjder i bakgrunden var man än är.
Mötet hölls från 12-14 juli och vi hade turen att få ett underbart väder där. Vi har besökt sju vackra trädgårdar och växtligheten är helt fantastisk.Trädgårdarna stod i full blomning och vi fick återuppleva en ny omgång med pioner och allt annat som blommat över hos oss för ett tag sedan.
Färgerna norröver är ju helt magiska och perennerna  blir kompakta och så vackra.
Jag antar att det är ljuset som gör det, växterna behöver inte sträcka sig efter att få mera ljus, det finns ju där dygnet runt en period.
Flera blommor blommar samtidigt jämfört med hos oss och det gör ju att det blir otroliga rabatter. Helt makalöst tyckte jag att det var.
Och landskapet i övrigt var så vackert med blommande blomsterängar längs alla vägar, fulla med sommarblommor. Som jag ser det måste det vara ett eldorado för alla humlor och fjärilar som finns där..
 Magiska pioner

Bättre utsikt kan man inte få




Här några bilder från våra trädgårdsvandringar. Flera bilder kommer senare. /Carita 

12 kommentarer:

  1. Hej Carita!
    Vilka vackra pioner och vackra vyer. Kan nog inte bli bättre med vattnet inpå trädgården. Fina bilder.
    Ha det bra /Marika

    SvaraRadera
  2. Willing to know more about the espresso makers just see the reviews.

    SvaraRadera
  3. Looking for a website for growing marijuana indoors step by step. Check out the article that will empower your knowledge.

    SvaraRadera
  4. If you want to know more about best above ground pool ladders please click on the link

    SvaraRadera
  5. IT IS NICE TO BE IMPORTANT, BUT IT’S MORE IMPORTANT TO BE NICE.
    https://www.sphynxcatsale.com/
    sphynx kittens for sale
    toy poodle for sale
    sphynx cats for sale

    SvaraRadera