tisdag 19 november 2013

Det blir ännu mörkare innan det ljusnar

så nu gäller det att tända upp allt man har. Här är några fler av våra ljuskällor. Vi har ju inte alla tända på en gång, bara vid speciella tillfällen. Nu är det snart advent så då kan man ha tänt utan att behöva skämmas för att trädgården ser ut som en cirkus.
Vi gör ibland så att vi köper på oss diverse  ' bra att ha' prylar  när det är utförsäljning  som t ex olika ljusslingor som vi har använt nu. Ibland tar det ett tag innan vi vet var och hur vi skall använda dem men plötsligt dyker det upp en idé och då är det bra att vi har material hemma så att det går att genomföra medan iden finns kvar.  Ha en fin vecka /Carita
Lite knepigt att få bra bild men det är en ljusslinga nedgrävd under gruset så att enbart en liten del  av ljuset syns genom gruset.


Några lampor på staketet längs gången innanför. På baksidan av staketet är det en kolsvart allmän gångstig utan belysning.

Vårt uterum i belysning


Vårt senaste tillskott. Tuberna är av något sorts nät som används för att t ex hålla olika filter på plats. Stativen som de står på är från Second hand och nättuberna har vi fått av en bekant. Det var tyvärr olika antal lampor på slingorna så den ena lyser lite mer. Dom står framför vårt växthus och speglar sig i glaset så det blir dubbel effekt.

3 kommentarer:

 1. Det är så trevligt med belysning i trädgården.Era ser mysiga ut.Och som du säger snart är det advent och då kan man tända fler.
  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Vackert! Belysning gör att man kan njuta av trädgården även på vintern, vilket jag gillar mycket!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. De tubarna var superfina!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera