torsdag 28 januari 2021

Januari, bilder från april.

 Nu är januari nästan slut  och man ser att det blir ljusare. I början av denna vecka hade vi barmark och nästan vårväder men nu är allt faktiskt vitt igen och det snöar för fullt. SMHI säger att vi ska få 10-15 cm, jag hoppas det stannar på 10.  I natt hade vi faktiskt -13 grader så jag är glad att snön kom trots allt. Nu har jag tagit mig i kragen och tvättat krukor för frösådd  som jag inte börjat med ännu och jag har inte bestämt vad jag ska så. Jag har en hel del gamla fröer som jag ska gå igenom och se om några av dessa duger. Jag har faktiskt inte beställt några nya, jag vill använda de jag har först och rensa i frökorgen. 

Covid-19 fortsätter och vi håller oss i karantän så gott det går . Nu väntar vi på vaccinet som verkar dröja. Vi får se hur mycket aktiviteter som ställs in det här året, jag hoppas vi kan ha någonting den sommar som kommer. Trädgårdsmässan ska ske digitalt i år men det kan ju inte bli samma sak som i verkligheten. 

Jag gjorde om en del rabatter under 2020, det blir roligt att se hur det blev när allt börjar om igen. Nu går jag igenom 2020-års bilder och de här är från april månad. Här har jag gjort om en hel del och planterat in en hel del nytt.

 

4 kommentarer:

 1. Den nya dammen är väldigt vacker och miljön smakfull. Jag ser också fram emot våren eftersom jag flyttat och skapat nytt 2020. Så hur kommer det bli? :)

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 2. Dina bilder ger en aning vårkänsla och dammen blev riktigt prydlig och fin. Visst längtar man lite extra den här våren och tänk så underbart när denna pandemi drar sig tillbaka och vi kan leva som vanligt igen.Ha det gott/Margareta

  SvaraRadera
 3. Hej Carita!
  Så fint det blev, vi har haft tid för trädgården, och riktigt skönt att vi har den. Anemonerna är helt underbara. Vi får se hur det blir i vår, tror att det inte blir så stor skillnad ännu, men vi får ha tålamod.
  Ha det bra /Marika

  SvaraRadera
 4. Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är här ute för att sprida de goda nyheterna till hela världen om hur jag fick min ex-kärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig till en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och också hur jag behövde få jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt plats där jag kommer att få mitt hjärtebegär utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort. Under de närmaste två dagarna ringde min kärlek till mig i telefon och sa ledsen för att jag levde mig innan nu och även nästa vecka efter att min kärlek kallade mig till ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att tillgodose mitt hjärta. Baba Wale är specialist på alla slags trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälpkontakter, Baba Wale, på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Tack mig senare

  SvaraRadera