torsdag 29 december 2016

Blommig fredag- 2017

Yippeee..... snart nytt år, spännande.
Jag ser fram emot allt som ska hända 2017 och som jag inte vet om ännu. Tänk att man inte har en aning om hur allt ska bli, visst är det spännande. Har det redan gått 16 år sedan millenniet 2000. Lite skrämmande att det gått så fort
Jag ser fram emot att så mina beställda frön, se om alla mina lökar som jag planerat kommer upp och om alla växter i trädgården har klarat vintern.
Sen ser jag fram emot att kanske genomföra någon trädgårdsresa och ev, andra resor också.
Vi har planerat att åka på  TA:s riksmöte och besöka trädgårdsmässan i Stockholm, Älvsjö.
Vi har nya öppettider för trädgårdsvisning och i år har vi öppet i början av maj också för att visa vårträdgården så jag hoppas att vädrets makter är med så att vi har något att visa upp.
Vi får se hur allt utvecklar sig .Alla bilder ovan är tagna i maj månad på olika ställen i trädgården,Det är det här jag ser fram emot.
Och nu  ett GOTT NYTT ÅR till er alla . / Carita
Vill ni se mer om tankarna kring år 2017 gå in på Bland rosor och bladlöss

13 kommentarer:

 1. Hej på er!

  Ja, nog börjar man längta till våren när den allra första grönskan visar sig men än har vi inte haft någon vinter att tala om, bara denna eviga blåst. Dåligt med nederbörd för att fylla på det extremt låga grundvattnet men hoppas det kommer innan vårvärmen slår till.

  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 2. Mycket att se fram emot under trädgårdsåret. Själv hoppas jag bara på att hinna ikapp med underhållet efter att växthusbygget tagit allt för mycket fokus.
  Gott Nytt År
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Maj är en underbar månad och bilderna talar sitt tydliga språk. Roligt att ha saker att se fram emot.

  Gott Nytt År! önskar Carina

  SvaraRadera
 4. Så roligt att ni har öppen trädgård. Lite långt annars tycker jag det är väldigt roligt att besöka likasinnade. Och ja, vi längtar alla efter maj.
  //Helene

  SvaraRadera
 5. Sköna Maj är en underbar tid då allting börjar på allvar i trädgården det är alltid spännande med ett nytt år som ligger framför oss.Önskar Er ett riktigt Gott Nytt År/Margareta

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder.
  Maj månad är den månad som jag längtar till en fantastisk månad då det hörs ett fantastiskt fågelkvitter och myggen har inte kommit. Skir grönska.
  Gott Nytt År

  SvaraRadera
 7. MAJ - visst är det nog den underbaraste månaden! Allt är fortfarande fräscht och snyggt, inget har hunnit torka eller dränkts (det finns ju såna tider ibland) så det kanske är GOD NY MAJ 2017 man ska önska!?
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 8. Mye spennende (og ukjent) å se fram til! Ikke minst skjønne mai :)
  Godt nyttår!

  SvaraRadera
 9. Ser oxå fram emot vårblomningen och hoppas verkligen kunna komma när ni har öppet! Kommer väl bli uppdaterad vilket datum det är.
  Tiden går snabbt bara vi är på rätt sida nyår och ni får ha ett Gott sådant!

  //Veronica

  SvaraRadera
 10. Har prövat tre gånger att kommentera hos er men det fungerar inte, får inte upp rutan som jag ska kryssa i för att bevisa att jag inte är en robot. Nu prövar jag en sista gång ...

  Öppen trädgård i maj hos er, då ska jag försöka komma och hämta inspiration. För tidiga majträdgårdar är något av det ljuvligaste som finns!

  Gott slut och ett Gott Nytt 2017!
  /Anita

  SvaraRadera
 11. Ser fram emot de första vårblommorna, något speciellt med dem.
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Marika

  SvaraRadera
 12. Försommarblomningen är som en färgexplosion, underbar. Hade jag bott lite närmare hade jag gärna kommit på besök i maj.
  Gott nytt år!
  Birgitta

  SvaraRadera
 13. I really like your site and content so much,thanks for sharing the information keep updating, looking forward for more posts.

  ดูหนัง

  SvaraRadera